Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Àmbeat Musical

rEvista muSicAL I MOLT MÉS

  • 0
    Subscribers
  • 0
    monthly
  • 0.0
    total

A HARD DAY'S NIGHT

 El que per a la majoria de músics és la culminació de la seva carrera, un menú d'èxits culminats, amb sort amb dos números 1 a les llistes del teu país, però per als Beatles només van ser els entrants d'una carrera que va combinar una discografia plena de hits TOP 1 a les llistes d'èxits amb música d'avantguarda que van revolucionar la música de la segona meitat del segle XX fins als nostres dies. 
 El que hi havia de nou era que per primer cop totes le cançons del disc eren composicions originals dels Beatles, mentre que en els seus discs anteriors estaven majoritàriament formats per covers de clàssics del Rock'n'Roll Yanki com Chuck Berry, de The Isle Brothers i el POP d'artistes com les Shirelles als àlbums "Please Please Me" i "With The Beatles", aquest últim també nº 1 al Regne Unit i els Estats Units.

 Aquesta fita, que tots els temes siguin De Lennon iMcCartney, no es menor perquè els Beatles ja ho havien intentat en el seu àlbum anterior"With The Beatles" però no ho van aconseguir.
Ells tenien a Buddy Holly com a exemple, una de les figures primerenques del Rock'n'Roll dels Estats Units que va ser un dels únics artistes en treure un àlbum només amb temes originals. En la versió del disc dels Estats Units, el visionari productor dels Beatles George Martin, es va equivocar, ja que va eliminar alguns dels temes més representatius de l'àlbum com són "Any time at All" "Things We Said Today", "When I Get Home", "You Can't Do That" i "I'll Be Back" per versions instrumentals que havien aparegut a la pel·lícula com una versió de "This Boy"obiament instrumental anomenada "Ringo's 
Àmbeat Musical
06 April 2020